Sluiten

Ons bedrijf

Met Borrelkerstpakket.nl gaan wij voor de ultieme beleving door een borrel en online quiz te combineren.
Onze pakketten zijn leuk voor (online) borrels, als cadeau of als kerstpakket. Ook bieden wij leuke brievenbuspakketjes om te geven als cadeau aan.

Tijdens de pandemie in 2020 kwam Stefan Dijkstra een aantal obstakels tegen in andere quiz applicaties. Daarom bedacht hij Samenquizzen.nl. Met Samenquizzen kan je makkelijk een online quiz spelen zonder iets te downloaden of een account aan te maken.

Met de lancering van Borrelkerstpakket.nl is de beleving nu nog beter, door een leuke quiz te combineren met een lekker hapje en drankje! Dit alles vindt je in 1 van de kant-en-klare pakketten. Daarnaast zijn de verpakkingen zo duurzaam mogelijk en lees je op de pagina Bezorging alles over onze compensatie voor de CO2 uitstoot.

Ons team

Het team bestaat uit magazijnmedewerkers, de online klantenservice en leveranciers van onze producten.
Wij sturen jaarlijks duizenden pakketten vanuit Almelo naar voordeuren en keukentafels in Nederland.

Volledige service

Wij ontzorgen graag in kerst pakketten en eindejaarsgeschenken, ieder jaar weer. Maar natuurlijk ook met het bezorgen van de kerstpakketten. Wil je relaties, personeel of vriend of vriendin verrassen door een heerlijk gevuld kerstpakket te kopen? Denk dan eens aan onze kerstpakketten, uniek met de online pubquiz. Andere mogelijkheden zijn bijvoorbeeld een mooi borrel wijnpakket,  bierpakket of een alcoholvrij pakket.

Zelf een kerstpakket samenstellen

Niets is natuurlijk origineler dan een zelf samengesteld kerstpakket. Met bijvoorbeeld een speciaal kerstkaartje om personeel te bedanken voor hun inzet in 2022. Voor grote afnames of speciale wensen kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Overige vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij wensen je veel plezier met bestellen en we hopen dat je een passend kerstpakket zal vinden.