Sluiten

Je speelt de quiz altijd live, samen met de spelers die je hebt uitgenodigd. De quizmaster start de quiz als alle spelers er zijn. Door je naam en leeftijd in te vullen kan je deelnemen. Geen account of download nodig. Super eenvoudig!

Er zijn 120 vragen per quiz en je speelt het ongeveer 55 minuten. We hebben ook een kortere quiz van 80 vragen (de kerstquiz). Per goede vraag krijg je 10 punten. De speler met de meeste punten wint. De winnaar en punten komen aan het einde in beeld. Om het spannend te houden, krijg je tijdens de quiz tussendoor de tussenstand te zien!

Per goede vraag krijg je 10 punten. De speler met de meeste punten wint. De winnaar en punten komen aan het einde in beeld. Om het spannend te houden, krijg je tijdens de quiz tussendoor de tussenstand te zien!

Nee, neem de tijd maar antwoord altijd binnen 15 of 20 seconden!

Op alle apparaten via je internetbrowser. Je hoeft geen app te downloaden.
Gebruik je internetbrowser zoals Chrome, Firefox, Edge of Safari. Mocht het voorkomen dat je apparaat uitvalt dan kan je opnieuw de quiz openen via de link en dan verder spelen.

Yes! Die is op de helft is er 4 minuten pauze (tijd voor een drankje). De quizmaster kan de quiz ook zelf op pauze zetten.

Daarvoor is het handig om via Zoom, Jitsi, Google Meet, FaceTime, Microsoft Teams of Skype te gaan videobellen. Speel bijvoorbeeld op je telefoon de quiz en gebruik de tablet of laptop voor de videoverbinding.

De pubquiz bevat meer muziek en entertainment vragen, leuk voor bij de (online) borrel. De algemene kennisquizzen bevat meer algemene vragen. Bekijk hier de inhoud van de pakketten.

Heel simpel. Elk pakket bevat een quiz. Hiermee kan je quizzen met je eigen gezelschap. Bestel je meer dan 2 pakketten? Dan kan je tijdens het afrekenen de optie "Ja, ik wil de groepsquiz ontvangen" aanvinken. Je krijgt dan een e-mail met de groepsquiz tot 50 personen. Met de groepsquiz krijg je een andere quiz dan die in het pakket zit. Met andere vragen. Om het leuk te houden!

Ja, de quizmaster start de quiz. De quizmaster kan dan zelf ook meespelen.

Inderdaad! Zo kan iedereen zelf bepalen met wie je wil gaan quizzen. Ga je liever als groep gezamenlijk quizzen en bestel je meerdere pakketten in 1x ? Dan kan je een groepsquiz aanvinken tijdens het bestellen.

Vragen met raad het geluid
Vragen met plaatjes