Sluiten

Kerstpakket bestellen

Het is weer bijna kerst in 2023. Nog een aantal maanden tot kerst en daarom kan je nu in onze webshop gemakkelijk online je kerstpakket bestellen. Dit kan je doen als bedrijf of particulier. Ons assortiment is overzichtelijk met 6 pakketten. Allemaal voorzien van online pubquiz. Dat is nou net wat het geschenk zo uniek maakt!

Kerstpakket voor mannen

Wie wil er als man geen stoer cadeau ontvangen met de feestdagen?
Zoals een pakket met twee lekker speciaalbieren van La Trappe. Wie hebben de flesjes blond en tripel erin zitten. La Trappe is een Nederlands bier gebrouwen binnen de kloostermuren in Noord-Brabant en zit in het borrelpakket.

Met daarnaast lekkere borrelnootjes en toastjes kan een leuke kerstavond met pubquiz natuurlijk niet meer stuk. Ga bijvoorbeeld met vrienden of collega's quizzen. Het kan bij elkaar of online op afstand.

De quiz is inbegrepen

In het kerstgeschenk zit een papieren quiz kaartje met QR-code. Dit is de toegang tot de online quiz die je kan spelen vanaf smartphone, tablet of laptop. Het is niet nodig om een app te downloaden, je scant de code en gaat via de website de quiz spelen. Met 120 vragen ga je LIVE de strijd aan met collega's, je gezin of vrienden.

Quiz op smartphone

Oorsprong van het kerstpakket

Het kerstpakket was er al in het begin van de 19e eeuw, toen het bewaren van voedsel in de winter nog niet zo eenvoudig was. Bij de boerenbevolking was het de gewoonte om mensen, die langs de deur kwamen om de boer en zijn gezin een zalig kerstfeest te wensen, eten en drinken aan te bieden.

 Het personeel dat bij het boerengezin inwoonde, mocht op tweede kerstdag naar huis om het kerstfeest met hun eigen familie te vieren. Niet alleen hadden zij dan even vrij van het werken op het land, ook kregen ze een mand mee met allerlei lekkere en nuttige zaken voor de hele familie. Dat maakte Kerstmis extra feestelijk en werd ook gezien als een blijk van waardering voor het gedane werk. Uit dit gebruik is de traditie zoals we die nu kennen, namelijk een geschenk van de werkgever om het kerstfeest voor het hele gezin extra fijn te maken.

Is het dan typisch iets dat alleen gegeven word in Nederland? Nee, ook in veel andere landen wordt aan het eind van het jaar een bedankje gegeven. Anno 2023 is een luxe kerstpakket nog steeds populair maar wil je als bedrijf wel iets unieks geven. Wil jij steeds uniek zijn? Dat kan door te kiezen voor een kerstpakket met pubquiz. Zo gaat iedereen het jaar bijzonder afsluiten!

Bedrijfsvideo


Traditionele geschenken

Oprechte waardering is een prachtig gebaar voor je collega’s. Kerst is het uitgelezen moment om je collega’s te bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Geef je collega’s een heerlijk assortiment aan lekkernijen cadeau, van zoet tot hartig. Onze traditionele kerstpakketten zitten boordevol heerlijke producten, geschikt voor ieder moment rondom kerst. Met een feestelijke borrel met online entertainment!

Kerstpakket bestellen vanaf 1 stuk
Wil je al je personeel of collega's een eigen persoonlijk pakket cadeau doen? Verras ze dan door voor ieder een passend pakket uit te kiezen. Omdat je bij Borrelkerstpakket al kunt bestellen vanaf 1 stuk is dit ook heel handig als je een enkele collega wilt verrassen of voor een compacte organisatie bestelt. Kerstpakketten bestellen

Kerstpakket bezorgen op 1 adres of meerdere adressen

Zeer handig: als je de pakketten bij ons bestelt, kun je zelf kiezen of je deze allemaal op één adres wilt ontvangen, of dat ze naar  verschillende adressen verzonden worden. Zo heb je alle pakketten direct op de plek waar ze moeten zijn.

Kerstpakket zelf samenstellen
Ook dit jaar is het weer mogelijk om bij ons zelf een kerstpakket samen te stellen. Op onze aparte kerstpakket samenstellen pagina vindt je een kerstdoos en de beschikbare artikelen. Vink de gewenste artikelen aan en stel zo een eigen kerstpakket samen. Je ontvangt van ons een offerte en daarna een link om de bestelling online te plaatsen.

Kerstpakketten bij Borrelkerstpakket.nl
Kies 1 van de 6 favoriete wijn of bier geschenken als je favoriete kerstpakket, voeg deze toe aan je winkelwagen en kies in het bestelproces zelf het afleveradres en de bezorgdatum.